Nyheter

Vinnare i septembers månadsdragning

icamatkasse icamatkasse
Ytterligare en månad har passerat av årets Hittaut-projekt och vi kan hittills summera över 1800 deltagare som tagit över 50 000 checkpoints! Riktigt kul - och bra jobbat alla ni som redan kommit igång med Hittaut Du vet väl också att för varje checkpoint du tar - så får du även en vinstchans i våra månadsdragningar. Här nedan kan du se vilka som vann i vår dragning för september.

Varje månad den kommer vi dra nya vinnare i våra månadsdragningar. Varje månad har ni chans att vinna matkassar från Ica Håsta och Ica Sörforsa. Vi kommer även dra vinnare av presentkort från Ystegårn, Forsa Handelsträdgård och Trogsta Honung. Dessutom kommer vi att kora vinnaren av ett skidpaket från Percykel, värde 5000 kr, samt en pannlampa från lampspecialisten.se i vår stora slutdragning! 

Så det finns all anledning att registrera era tagna checkpoints. Och ju tidigare du registrerar dem - desto fler dragningar är du med i.

hudikstat-sept

Vinnare i vår månadsdragning för september

Matkasse Ica Håsta (hämtas hos Ica Håsta)

  • Eva Maria Widlund

Matkasse Ica Forsa (hämtas hos Ica Forsa, tidigast tis 13/9)

  • Lina Ekstedt
  • Göran Engman
  • Tina Farneström
  • Carin Persson

Alla vinnare har meddelats personligen via email med instruktioner om när och hur vinsterna kan hämtas ut. Har du inte fått något mail, men misstänker att du vunnit? Kontakta hudiksvall@hittaut.nu

Chans till fina vinster i vår slutdragning!

Nästa dragning sker efter 2 oktober (sista dag för registrering) i form av vår stora slutdragning. Lycka till!

Grattis till alla vinnare i månadens dragning och stort tack till våra sponsorer som ordnar med fina priser!