Nyheter

Vinnare slutdragning 2019

Vi kan summera ytterligare ett framgånsrikt Hittaut-år där 1423 deltagare tagit nästan 56 000 checkpoints. Bland alla dessa har vi nu dragit totalt 22 lyckliga vinnare i vår slutdragning.

För sjätte året i rad har Hittaut Hudiksvall genomförts. Vi kan nöjt konstatera att intresset för kommunens största friskvårdsprojekt fortfarande är stort och att deltagarantalet var större än 2018. 

hudik 2019

1423 aktiva deltagare som registrerat nästan 56 000 checkpoints tillsammans är riktigt bra siffror för folkhälsan - då vi vet att detta genererat massor med friskvårdstimmar och avverkade kilometer. 

Som en extra morot inom Hittaut-projektet finns det även fina priser att tävla om. Varje registrerad checkpoint ger en vinstchans i våra dragningar och här nedan ser ni vilka som vunnit i vår stora slutdragning 2019. Vi säger grattis till alla vinnare!

dina brandfiltpercykel skidpaket

hudik

Brandfilt från Dina Försäkringar, värde ca 200 kr

Jonas Marklund

Moa Backström

Kjell Svensson

Georg Larsson

Cecilia Östby Myrgren

Malin Sundström

August Caesar

Per-Ove Olsson 

Nils Lundholm

Anneli Nilsson 

Cecilia Klint

Tim Stenberg

Lotta Andersson

Gunlög Hed

Karin T

Alva Eliasson

Rikard Nordholm

Helén Högstedt

Matilda Jonsson

fhilip Dahlström 


Skidpaket Percykel, värde 4000 kr

Annette Herrmann

Goodiebag från Hudiksvalls kommun

Niklas Oldeen


Grattis alla vinnare och alla ni andra som förhoppningsvis fått motion och upptäckt nya platser!

Stötta gärna vårt projekt!

I skrivande stund kan vi inte lova en fortsättning på Hittaut 2020. Det beror helt på om vi lyckas säkra projektets ekonomi, men vi arbetar och hoppas på en fortsättning. 


Om du gillar Hittaut och vill vara med och stötta vårt projekt? Swisha då gärna ett bidrag till oss för att visa din uppskattning. Det är helt frivilligt, men mycket uppskattat bland våra ideella krafter. 

swish hudik