Nyheter

Vinnare slutdragning 2021

vinnarepercykel21 vinnarepercykel21
Vi kan summera ytterligare ett framgånsrikt Hittaut-år, det åttonde i ordningen, där över 2000 personer varit aktiva - vilket är det näst högsta resultatet genom tiderna! Bra jobbat och stort tack till alla er. Bland alla dessa har vi nu dragit ett gäng lyckliga vinnare i vår slutdragning där högsta vinsten är en cykel värde 5000 kr från Percykel!

För åttonde året i rad har Hittaut Hudiksvall genomförts. Vi kan nöjt konstatera att intresset för kommunens största friskvårdsprojekt är nästa lika stort som förra året som var helt galet. Friskvårdsprojektet Hittaut har under denna Corona-pandemi blivit en väldigt uppskattad aktivitet - och en av få som faktiskt gått att genomföra. 

Hittaut har aldrig legat mer rätt i tiden

Projektet som titulerar sig som kommunens största friskvårdsprojekt lever verkligen upp till devisen även detta år. Att motionera på egen hand, utomhus i naturen har väl aldrig legat mer rätt i tiden tack vare Corona-pandemin och att många andra evenemang fått ställa in. Hittaut har ju varit en en stor succé redan tidigare år bland Hudiksvallborna, som haft runt 5% av invånarantalet som aktiva deltagare. Hela sommaren och halva hösten har det letats de 150 checkpointsen som funnits utplacerade runt om i kommunen – allt från tätortsnära punkter till riktigt svårorienterade platser.

Nyckelfaktorer för att projektet blivit så populärt är att det är öppet, gratis och tillgängligt för alla, dygnet runt. Man bestämmer själv när, var och hur man vill ge sig ut. Projektet tilltalar alla målgrupper och åldrar och responsen från deltagarna är idel positiv och handlar främst om alla vackra, nya och intressanta platser som deltagarna upptäckt tack vare projektet. 

Statistik 2021

hudikstats

Vinnare i 2021 års slutdragning

Som en extra morot inom Hittaut-projektet finns det även fina priser att tävla om. Varje registrerad checkpoint ger en vinstchans i våra dragningar och här nedan ser ni vilka som vunnit i vår stora slutdragning 2021. Vi säger grattis till alla vinnare - se nedan!

vinnarepercykel21

brandsläckare

icakasse

Cykel från Percykel, värde 5000 kr

  • Cecilia Pihlström

Brandsläckare från Dina Försäkringar

  • Hristo Hristoskov
  • Sten Nordborg

Presentkort 300 kr, Ica Sörforsa

  • Helen Spik
  • Christina Björk

Matkasse Ica Håstahallen

  • Lotta Persson Lotta Persson

Alla vinnare har meddelats personligen via mail om hur man får ut sina vinster. Har inte du fått detta mail, men tror att just du vunnit? Hör av dit till hudiksvall@hittaut.nu

STORT grattis alla vinnare och alla ni andra som förhoppningsvis fått motion och upptäckt nya platser!

Stötta gärna vårt projekt med ett SWISH-bidrag!

I skrivande stund kan vi faktiskt lova en fortsättning på Hittaut 2022. Vi har ett gällande IOP-avtal med Hudiksvalls kommun för de kommande tre åren. Dock har projektet som mycket annat i idrottens värld drabbats av Corona-pandemin när det gäller ekonomin. Så för att fortsätta kunna rita nya kartor och områden hoppas vi nu på era deltagares stöd!

Om du gillar Hittaut och vill vara med och stötta vårt projekt? Swisha då gärna ett bidrag till oss för att visa din uppskattning. Det är helt frivilligt, men mycket uppskattat bland våra ideella krafter. Förslagsvis stöttar du med 1 kr/tagen checkpoint eller varför inte 20 kr/deltagare i familjen!?

Eller varför inte redan nu swisha in 500 kr och märk "Stolpe 2022" så har du möjlighet att få din egna sponsrade checkpoint under nästa års projekt. OBS! Begränsat antal! Maila hudiksvall@hittaut.nu om detta är av intresse?

swish hudik