Nyheter

Vinnare i vår tredje månadsdragning

icamatkasse icamatkasse
Nu har ytterliggare en månad passerat av Hittaut Hudiksvall 2022 och därmed har vi också dragit nya vinnare som ni hittar nedan. Vi kan redan nu konstatera att alla ni som varit ut och letat checkpoints har varit mycket aktiva och redan tagit ett högt antal checkpoint per person jämfört med tidigare år. Och nu står äntligen lite höst och vardag för dörren - och då brukar Hittaut vara ett perfekt inslag för både vardagsmotion och helgutflykter!

Varje månad drar vi nya vinnare i våra månadsdragningar. Dessutom kommer vi att kora vinnaren till en cykel i slutet på året i vår stora slutdragning! Så det finns all anledning att registrera era tagna checkpoints med andra ord.

Vinnare i vår månadsdragning för augusti (checkpoints registrerade tom 15 august)

Presentkort Forsa Handelsträdgård (hämtas på Forsa handelsträdgård)
Jennifer Jonsson
Sylvia Weigl Wiksten
Ann Kristin Ström
Laila Alkerud
Jan-Eric Lampinen

Matkasse ICA Håstahallen (hämtas på Ica Håstahallen from fredag 26 aug)
Olov Granström

Matkasse ICA Forsa (hämtas på Ica Forsa from fredag 26 aug)
Hans Westh
Peter Backström
ROLF MIKAELSSON
Eric Nordgren

Alla vinanre har meddelats personligen med email om hur vinsterna delas ut. Misstänker du att du vunnit men inte fått något mail? Kontakta oss på hudiksvall@hittaut.nu

Nästa dragning sker efter 15 september (sista dag för registrering) då vi återigen lottar ut matkassar och andra fina priser från våra partners. Därefter följer vår stora slutdragning efter projektets slut den 10 oktober!

Grattis till alla vinnare i månadens dragning och stort tack till våra sponsorer som ordnar med fina priser!