Nyheter

Dags för nytt släpp OCH månadsvinnare!

grattis grattis
På lördag kör vi årets första ordinarie släpp samt här nedan publiceras maj-månads vinnare!

Hej alla hittaut-are!!

Det har blivit dags för årets första checkpointsläpp på lördag den 4/6.

Släppet kommer att vara vid Tabergs IP och vi är på plats med kartor mellan klockan 10–14. Kom gärna förbi under dagen för att hämta ditt ex och ge dig ut på en härlig tur i de fina skogarna. Under dagen finns även checkpoint nummer 100 tillgänglig så missa inte chansen att registrera den.

Vi vill starkt uppmana er alla att endast parkera vid de anvisade p-platserna på kartan både under denna dag och för er som tar dessa checkpoints vid senare tillfälle.

Hoppas vi ses på lördag!

Andra roligheter som sker är ju även att vi gjort säsongens första månadsdragning och här är de lyckliga vinnarna!

Ungdomsvinnare:
Kalle Alenius 

Övriga vinnare:
Lisa Nykänen
Erland Ling
Peter Jacobsson
Per Ernrup
Emelie Marias
Lars-Erik Björkegren
Liselott Dahlkild
Christer R
Inga Sandberg
Gunnar Wallin
Britt Gustavsson
Anders Strandberg
Britt-Marie Rosén
Lotta Stenmarker
Kristina Svanberg

STORT GRATTIS!

Ni som vunnit månadspriser kommer kunna hämta ut era priser under nästa checkpintsläpp den 4 juni i Taberg och för att underlätta för oss vore det toppen om ni kunde komma förbi och hämta dom där så vi slipper posta dom! Skulle ni ändå inte ha möjlighet till detta vill jag bara påminna er alla om att uppdatera era adresser på hemsidan så vi har möjlighet att posta priserna, annars blir det väldigt krångligt för oss, så kika så ni har uppdaterat erat konto med adress på hemsidan!! Uppmanar alla att göra detta, även om man ej vunnit just denna månad, för det kommer ju månadsvinnare även nästa månad och nästa och nästa..

Ännu en gång, stort grattis till denna månads vinnare och vi hoppas ni fortsätter leta checkpoints hela säsongen! Nästa gång är det kanske just DIN tur att vinna!

Ha det bäst önskar vi i Jönköping Hittaut-team!