Nyheter

hittaut Jönköping 2024 - på lördag 20/4 är vi äntligen igång!

Logos 2024_3 Logos 2024_3
Kl.08.00 på lördag 20/4 öppnar vi årets projekt för registrering av checkpoints. En rykande färsk karta med 156 cp finns då att hämta på åra utlämningsställen. Kartutsnitt kommer kunna laddas ner från från hemsidan för egen utskrift och för er som hellre kör digitalt så finns så klart mobilappen att tillgå. I år är appen dessutom ombyggd helt från grunden och har fått stöd för offline-hantering av kartor och stämplingar. Det har också byggt en vy för snabbregistrering av checkpoints!

Stora kartan täcker som vanligt hela centrala Jönköping/Huskvarna och i år har vi valt att börja i områdena runt Vattenlednigsparken, IKHP samt Göransberg/Stensholm. Även i år har vi med ett antal "satellitområden" och helt nytt för hittaut är skogarna väster om Bunn. Ett ganska krävande men vackert skogsområde där man garanterat hittar mycket svamp under höstarna. Hittaut 2024 är också tillbaka till Bankeryd och området runt Vidablick. Området runt Ingaryd i Tenhult är med även i år men med utökat område västerut.

Checkpoint 100 kommer som vanligt bara att finnas tillgängligt under våra checkpointdagar eller andra speciella events. I år kommer ett sådant event tidigt då vi redan på söndag 21/4 kör en liten specialare i samband med IKHP's tipspromenad med efterföljande våffelfika i området runt IKHP Stugan i Huskvarna. En separat nyhet kommer publiceras under veckan.

Vi från projektorganisationen önskar alla ett trevligt hittaut 2024!

Skribent: Projektorganisationen