Nyheter

Släppdags och nya månadsvinnare!

grattis grattis
Ännu en månad till ändå - vilket betyder nytt släpp och nya vinnarnamn!

Först och främst vill vi i HittaUt-teamet än en gång be om ursäkt till er som i lördags åkte upp till Hassafall och väntade er ett checkpointsläpp. Vi hade missat ett datum på hemsidan och ber om ursäkt för det, vi hoppas såklart att ni har möjlighet och lust att komma nu på lördag den 9 juli istället! 

Så, det är alltså dags för nytt släpp och detta kommer som nämnt ovan att äga rum nu på lördag den 9e juli! Vi kommer att finnas på plats vid Hovslätts Hembygdsgård med släppkartor mellan klockan 10-13. Som vanligt kommer även checkpoint nummer 100 finnas tillgänglig. För er som missat detta så är det så att checkpoint nummer 100 endast finns tillgänglig på våra checkpointsläppdagar och den går endast att registrera just dessa dagar! Så kika koden på den när ni kommer och registrera den direkt så ni inte missar det, för då får ni vänta till nästa checkpointsläpp med registrering. Hoppas vi ses på lördag!

Nu till något annat - MÅNADSVINNARE!

Ungdomsvinnare:
Evelina Svensson Finndahl

Övriga vinnare:
Jan Slowak
Kurt Westerberg
Gunvor Dahlqvist
Lennart Rosen
Kristina Svanberg
Inga Sandberg
Anders Ryd
Karl Trofast
Maria Holmberg
Ulrika Karsberg
Stefan Edvinsson
Kerstin Johansson
Pether Danielsson
Helena Sandberg
Mats Olsson

STORT GRATTIS!

Ni som vunnit månadspriser kommer kunna hämta ut era priser under nästa checkpintsläpp den 9 juli i Hovslätt och för att underlätta för oss vore det toppen om ni kunde komma förbi och hämta dom där så vi slipper posta dom! Skulle ni ändå inte ha möjlighet till detta vill jag bara påminna er alla om att uppdatera era adresser på hemsidan så vi har möjlighet att posta priserna, annars blir det väldigt krångligt för oss, så kika så ni har uppdaterat erat konto med adress på hemsidan!! Uppmanar alla att göra detta, även om man ej vunnit just denna månad, för det kommer ju månadsvinnare även nästa månad och nästa och nästa..

Ännu en gång, stort grattis till denna månads vinnare och vi hoppas ni fortsätter leta checkpoints hela säsongen! Nästa gång är det kanske just DIN tur att vinna!

Ha det bäst önskar vi i Jönköping Hittaut-team!