Nyheter

Tack för i år!

Säsongen är slut! Men vi har såklart några månadsvinnare även denna månad! Så kika hit om du vunnit!

Oj vad fort månaderna har gått! Årets projekt är redan avslutat och vi är imponerade över hur många checkpoints ni alla har lyckats hitta! Vi är dessutom superglada för all positiv respons vi fått från er, det är jätteroligt att så många uppskattar detta projekt! Vi hoppas självklart att ni även nästa säsong är lika sugna på att leta checkpoints! 

Men innan vi knyter ihop säcken så vill vi såklart presentera lite fler månadsvinnare! Kolla här under om du vunnit!

Ungdomsvinnare:
Filip Sokolski

Övriga:
Helena Magnusson
Rolf Johansson
Lisbeth Granberg
Birgitta Larsson
Johanna Wilhelmsson
Lena Johansson
Calle Gunnarsson
Helena Walltin
Leif Furulund
Mikael Svensson
Kerstin Johansson
Albin Ekdahl
Jerker Rosenqvist
Jan Larsson
Martin Bergqvist

Stort grattis till alla er vinnare! I och med att vi inte har något mer släpp denna säsong så kommer vi att posta alla era priser och som nämnt innan är det därmed JÄTTEVIKTIGT att ni alla vinnare går in under er profil på hemsidan och kikar så att era adresser finns inlagda, annars blir det väldigt svårt för att att posta något pris! Så kika in på hemsidan direkt och uppdatera era adresser så blir vi jätteglada!

Men inte nog med det hörrni!! Det kommer fler vinnare! Vi kommer väldigt snart att lotta ut ytterligare priser bland er alla som har lyckats ta ALLA checkpoints! Så håll utkik här så uppdaterar vi snart er med ytterligare en vinnarlista!

Än en gång, STORT TACK för denna säsong! Ni är fantastiska!