Nyheter

1 vecka kvar av hittaut 2018 i Karlskrona

hittautkarlskrona-cover.jpg hittautkarlskrona-cover.jpg
Nästan 50 tusen registrerade checkpoints. Gratis checkpoints. Fina priser. Spänning i företagskampen. Ta chansen under den avslutande veckan av hittaut 2018!

Vi är inne på den sista veckan av hittaut 2018 och det finns flera goda anledningar till att ta chansen under den avslutande veckan.

I Karlskrona har vi tillsammans tagit nästan 50 000 checkpoints, på 1430 deltagare. Med ett sista ryck kan vi förhoppningsvis ta bort ordet "nästan" och passera 50 tusen.

Under projektets gång så har av olika anledningar några checkpoints blivit otillgängliga. Inte mindre än 4 stycken checkpoints kan du hitta koden till på sidan https://www.orientering.se/provapaaktiviteter/hittaut/karlskrona/checkpointsbeskrivningar/. På samma sida hittar du även information om checkpoints som är lite extra luriga. Där ser du också att checkpoint 100 kommer i sitta ute under slutspurten.

Varje checkpoint du tagit blir en lott i prisdragningen som sker efter 4 november. I listan av priser hittar vi presentkort från Scandic Hotels och Hemköp samt prenumerationer från BLT. Hela 55 deltagare har tagit samtliga 150 checkpoints, men i förra vinstdragningen fanns det även lyckliga deltagare med betydligt färre tagna checkpoints som hade tur i dragningen.

Vi följer även företagskampen med spänning de sista dagarna, där Roxtec och NKT fajtas i toppen. Det är även en jämn drabbning om tredje plats mellan BTH och Projektbyggaren. Vilka ska bli Karlskronas friskaste företag?

Skribent: hittaut Karlskrona