Nyheter

Checkpointsläpp augusti

soft_hittaut_karlskrona_rosa_svart_rgb.png soft_hittaut_karlskrona_rosa_svart_rgb.png
Snart är det augusti och vi är gör oss redo att släppa 10 nya checkpoints och sätta ut checkpoint 100 under helgen.

För de som redan tagit alla checkpoints och alla andra som är sugna på lite nya checkpoints så kommer det på lördag att släppas 10 nya. De ligger alla i området Spandelstorp och Hässlegården och även checkpoint 100 kommer dyka upp under lördag och söndag. I en separat nyhet som publiceras klockan 00:00 under natten mellan lördag och söndag kommer du kunna hitta en pdf-karta med de nya checkpointsen och checkpoint 100. De kommer samtidigt vara tillgängliga i appen och på hemsidan, men checkpoint 100 kan du endast hitta på pdf:en. Senare under lördagen kommer pdf:en och finnas tillgänglig under Checkpointsbeskrivning och Papperskarta.

Hitta ut har ju blivit oerhört populärt i år och vi hoppas att många vill fortsätta leta checkpoints i höst och även fortsätta nästa år. I början av september kommer vi ha en ny utlottning av priser och alla checkpoints som deltagarna registrerat till och med den 1:a september kommer räknas som en lott. Bland priserna kommer det finnas fina hittaut-buffar (tub-halsdukar som också går att använda som pannband eller mössa) som gick att beställa i början av säsongen men tyvärr var en begränsad kollektion. Vi får hoppas på repris nästa år.

Välkomna till Spandelstorp och Hässlegården i helgen men tänk på att inte gå in på någons tomt, den olivgröna färgen på kartan.