Nyheter

Hittaut-träning med checkpoint nr 100

hittautkarlskrona - WOD och hittaut-träning #1 hittautkarlskrona - WOD och hittaut-träning #1
Lördag den 26 maj, alltså redan till helgen, dyker första chansen upp för att ta checkpoint nummer 100. I samband med Karlskrona SOKs WOD-event (World Orienteering Day) finns chansen att både få en snabbkurs i orientering och att få tips och råd kring hittaut.

Fritt deltagande mellan 11.00 och 15.00 i Wämöparken. Ingen föranmälan krävs. Samling på Skåningaslätten i Wämöparken. Barn, ungdomar, vuxna och familjer - ALLA kan vara med!

World Orienteering Day (WOD) World Orienteering Day är ett projekt på initiativ av Internationella Orienteringsförbundet. Syftet med projektet är att få fler att komma ut i naturen och delta i någon form av orienteringsevenemang.

Som en del av WOD kör vi också en hittaut-träning med samma upplägg som för WOD-deltagare, men som bonus finns också checkpoint nummer 100 att ta.

Karlskrona SOK erbjuder er att prova på en enkel form av orientering som du lätt anpassar efter dina egna önskemål. Det går till som så att ett stort antal checkpoints/kontroller (ej samma som hittaut-checkpoints) finns utspridda över parken.

Checkpointsen har olika svårighetsgrad och du ska hitta dem med hjälp av en orienteringskarta. Instruktörer och guider från Karlskrona SOK kommer att finnas på plats.

För er som inte kan medverka. Ni kan vara lugna. Det kommer att dyka upp fler hittaut-träningar framöver och vi lovar att delge er information lite längre i förväg.

Hitta till Skåningaslätten

Eventet på Facebook

Skribent: hittaut Karlskrona