Nyheter

Juni-släppet Nättraby med checkpoint 100

I morgon är det dags för nästa släpp i hittaut Karlskrona. För första gången i Nättraby på vår nyritade sprintkarta. Från 1- 6 juni kommer även nummer 100 sitta ute.

Premiär för Nättraby

För första gången har vi hittaut i Nättraby. Under våren har vi fått en sprintkarta ritad över området. En sprintkarta är ännu mer detaljerad än vanlig skogskarta och brukar därför användas i skala 1:4000. För att få plats på en A3 fick vi ändra skalan till 1 : 5000 för hittaut-kartan för egen utskrift. Den kommer också finnas i skala 1:7500 på en A4 men kan då vara lite svårläst på grund av detaljrekedomen.


Checkpoint 100

Nummer 100 kommer sitta ut från 1 - 6 juni någonstans på Nättrabykartan. Dess verkliga placering kommer endast synas på pdf:erna, på webb- och app-kartan kommer den fortfarande sitta ute i havet utanför Verkö. Om du undrar vad det här med checkpoint 100 kan du läsa mer i nyheten från förra månaden.

Släpps vid midnatt

Mitt i natten kommer det upp en nyhet här på hittautsidan med pdf:erna för egen utskrift. Samtidigt släpps också checkpointsen i appen och på webben.

Ska du springa JVM-testerna senare i sommar?

Då får du inte hittaut i Nättraby förrän efter de tävlingarna då området är avlyst.