Nyheter

Månadssläpp juli och checkpoint 100

hittautkarlskrona-cover.jpg hittautkarlskrona-cover.jpg
Snart är juli och dags för nytt checkpointsläpp och ytterligare en chans att hitta checkpoint 100.

Tiden går fort och sommaren är här med besked. I veckan som kommer har vi månadsskifte igen och då släpper vi 10 nya checkpoints. Den här gången utspridda på Verkö, Ringö, i Lyckeby och Mellanstaden. Allt för att ni ska få flera möjligheter att ta er ut i naturen. Men visst kan du ta alla på en gång om du vill också. Eftersom området är så stort är det uppdelat på 3 olika pdf:er som kommer publiceras i en nyhet vid midnatt, natten till den 1:a juli och senare på dagen också här och här.

Även under detta släppet sätter vi ut checkpoint 100 under några dagar. Närmare bestämt från den 1:a juli på morgonen klockan 7 till den 5:e juli på kvällen klockan 18. Checkpoint 100 hittar du på pdf-kartan för Mellanstaden och så registrerar du den på den digitala checkpoint 100 som ligger i vattnet utanför Verkö.

checkpoint100.png

Vi är medvetna om att förra månadens pdf-karta var i för dålig upplösning, det är fixat till den här gången, ansvarig har lärt sig en del nya knep.

Utlottning

I mitten av juli kommer vi ha vår första utlottning av priser. Vi kommer kontakta vinnarna innan vi publicerar vilka som vunnit för att få tillåtelse att publicera deras namn här på hemsidan.


Vi i Karlskrona SOK önskar dig en varm och skön hittaut-sommar!