Nyheter

Månadssläpp och vinstdragning september

hittaut_karlskrona hittaut_karlskrona
På tisdag är det den 1:a september och då släpper vi återigen 10 nya checkpoints. Den här gången i Rödeby. Vi kommer också att genomföra en utlottning av bland de som registrerat checkpoints fram till 31:a augusti. Bland priserna finns fina hittaut-buffar från Bagheera.

Månadssläpp checkpoint 156-165

10 nya checkpoints kommer släppas på Rödebykartan klockan 00:00 den 1:a september.  De nya checkpointsen hittar du i appen, på hemsidan och på en PDF som publiceras i en nyhet samtidigt som släppet. 

Vill man vara först med att ta alla får man nog ta på sig pannlampan och ge sig ut mitt i natten. Kommer vi få se ett nytt namn högst upp i listan?


Checkpoint 100

Under tiden 1:a till 6:e september sitter även checkpoint 100 ute i Rödebyområdet. Du kan endast se dess placering på PDF:en som publiceras i nyheten samtidigt som släppet. Du registrerar den dock på dess eviga plats i vattnet utanför NKT.

checkpoint100.png

Vinstdragning

Sist men inte minst kommer vi göra en vinstdragning den 1:a september och vinnarna kontaktas via e-post och publiceras om de går med på det här på hittaut-sidan.Följande vinster lottas ut:

  • 2 presentkort á 500 kronor på Hemköp
  • 1 presentkort á 500 kronor på Sportkompaniet
  • 3 värdebevis på 3 månaders prenumeration på BLT
  • 3 hittaut-buffar 

Sammanlagt 9 priser alltså.

bagheera tube