Nyheter

Månadssläpp oktober

Bastasjö-släppet Bastasjö-släppet
Bastasjö-släppet
Nästa vecka börjar sista månaden med hittaut. Då släpper vi våra sista tio checkpoints i Bastasjö. Vi kommer också sätta ut checkpoint 100 den 1:a till 4:e oktober.

Bastasjö

I Bastasjö ligger en av våra klubbstugor fint vid sjön och här kan du starta din sista hittaut-runda för säsongen. De tio nya checkpointsen kommer ligga väster ut från stugan sett i det område som är tomt på checkpoints just nu. Den här gången kommer det vara 2 blå, 5 röda och 3 svarta checkpoints på kartan. Så lite svårare än tidigare släpp. En sista utmaning innan vi slutar för säsongen.

Lite svårare

Den här gången kommer det vara 2 blå, 5 röda och 3 svarta checkpoints på kartan. Så lite svårare än tidigare släpp. En sista utmaning innan vi slutar för säsongen.

Checkpoint 100

Även vid detta släpp kommer checkpoint 100 sitta ut några dagar så att ni som inte tagit kommer ha en (antagligen) sista chans att hitta den. 

Förändringar på kartan

I industriområdet intill bilskroten vid elljusspåret i Bastasjö har det hänt en del den senast tiden. Det betyder att kartan inte riktigt stämmer överens med verkligheten. Det har tillkommit en hel del nya byggnader och en del gamla stigar intill området har försvunnit. Tänk på det om du väljer att korsa det här området.

Torskorsindsutriområde

Uppbökat längs med spåret

Igår uppmärksammade vi att det är mycket uppbökad mark runt vissa delar av elljusspåret. Kommunen är underrättad.

Vinst-dragning

När allt är över efter den 1:a november kommer vi ha en sista utlottning bland alla de som deltagit och åtminstone tagit en checkpoint under säsongen. Men självklart har man större chans att vinna ju fler checkpoints man har registrerat.

Lycka till ute i skogen!