Nyheter

Oktobersläppet - Bastasjö

Bastasjö-släppet Bastasjö-släppet
På fredag är det dags för säsongens sista släpp. 10 nya checkpoints i norra delen av Bastasjökartan. Som vanligt får man vara ute på natten vid tolvslaget för att kunna knipa åt sig första platsen i topplistan.

Höst

Äntligen är det ju höst och luften är lättare att andas. Ut och njut i höstvädret och ta säsongen sista 10 checkpoints.

Kartan

Norra delen av Bastasjökartan. De nya checkpointsen kan man rita in på kartan som är med på den stora papperskartan eller ås kan man skriva ut utsnittet som kommer finnas tillgängligt i egen nyhet här på fredag.

Svårighetsgrad

2 svarta, 4 röda, 3 blåa och 1 grön checkpoint väntar. Hur svåra de upplevs påverkas ju även av vilken väg man väljer att ta fram till dem.

Allemansrätten

Med tanke på de gårdar och hus som finns med på kartan vill vi påminna om att respektera hemfridszonen och inte gå för nära tomterna. Snabbaste vägvalet kanske går nära en tomt men är kanske ändå inte lämpligt på grund av att du då kan störa de boende.

Checkpoint 100

Vi sätter nu ut 100 för sista gången och därför får den stå ute resten av säsongen. Du hittar placeringen på pdf:en som publiceras på fredag och registrerar den på nummer 100 ute i vattnet mellan Verkö och Trossö. Eller genom att skriva in nummer och kod under Registrera i appen.