Nyheter

Slut på 2020 och vinstdragning november

Vinnare november Vinnare november
Nu har vi avslutat en alldeles fantastisk säsong av hittaut Karlskrona. Vi är lite överväldiga av hur många som valt hittaut som fritidsaktivitet i dessa tider. De sista vinnarna för året är dragna och har fått ett grattis-mejl.

Säsongen 2020

Den här säsongen har slagit alla rekord och vi är så glada över att så många har tagit till sig hittaut detta annorlunda år. Inte mindre än 4354 personer har registrerat minst en checkpoint. Det är mycket roligare att jobba med projektet när det är så många som uppskattar det och utnyttjar det. Så ett stork TACK till alla som hittat ut i Karlskrona 2020.

Vinsdragning november

Vi har dragit de sista 8 vinnarna för året och de har blivit meddelade via mejl och listan på vinst-sidan uppdateras med namn vartefter vi fått okej från vinnarna.

Säsongen 2021

Vi har börjat jobba mot nästa säsong och hoppas innerligt att vi får ihop allt i tid. Vi siktar som i år på att släppa digitalt tidigare än papperskartan kommer ut. Det blir en del nya områden men som alltid kommer stadskärnan vara med. Hoppas ni är med igen 2021