Nyheter

Skolutmaningen

Skolutmaning Skolutmaning
Samla checkpoints med klasskompisarna!
Dags för Skolutmaningen! Samla checkpoints tillsammans med dina klasskompisar till klassresan, klasströjan eller klassfesten!

Hittaut Knivsta/Långhundra IF i samarbete med högstadieskolorna i Knivsta lanserar nu Skolutmaningen för alla högstadieklasser i Knivsta Kommun. Genom att leta, hitta och registrera checkpoints kan klassen vinna pengar till t ex skolresan, samtidigt som ni får en härlig utmaning. Och, konditionen, den kommer på köpet! Skolutmaningen håller på ända till 18/10, och självklart är deltagare i Skolutmaningen med i utlottning av "vanliga" priser i hittaut också!

Priser:

1. 1500 kr samt 30 sportpannband/buffar från Svenska Spel

2. 1000 kr

3. 500 kr

För att börja samla checkpoints åt klassen behöver du skaffa ett konto på hittaut.nu/knivsta eller appen som finns för både Android och Apple. Välj vilken klass du tillhör när du registrerar dig!

Har du deltagit i hittaut i Knivsta tidigare? Då går du in på dina inställningar och väljer rätt klass, du kommer att få räkna de checkpoints du redan tagit! De i skolutmaningen valbara "Adolfsbergsskolan" och "Thunmanskolan" (utan klassbeteckning)  är tänkta att samla övrig personal, t ex lärare. De ingår inte i tävlingen om pengapriser.

 Har du frågor? Skicka dom till knivsta@hittaut.nu

Ha det så kul!