Nyheter

Hittaut i Linköping är igång

CHP34-plast-utankod-mindre.png CHP34-plast-utankod-mindre.png
Checkpoint 34, i Ekkällan, vid Stångån. Foto: Torgny Faxén
Hittaut i Linköping är igång och efter fyra dagar har vi redan 1175 registrerade hittautare och 7500 registrerade checkpoints.

Med drygt 250 nya hittautare per dag, så här långt, så kan vi vara uppe i 1800 hittautare totalt efter helgen. I topplistan för Linköpingslistan kämpar denna vecka Kriminellen och Klara om förstaplatsen. Nästa vecka har vi en ny topplista för veckans raket. Om man tittar djupare i statistiken så är det 560 hittautare som har registrerat minst 2 checkpoints och den mest populära checkpointen är nr 14 som ligger centralt på Storgatan (borträknat checkpoint 32).

I måndags släpptes 105 checkpoints runt om i Linköping, Olstorp i Ljungsbro och Sandvik i Stjärnorp. Totalt kommer vi att erbjuda 131 checkpoints, så det kommer ytterligare checkpoints i tre extra släpp:

  • Berg och Bergs slussar: 10 chp med start 1 juni.
  • Rosenkälla, runt Rosenkällasjön: 8 chp med start 1 juli
  • Östra delen av Vidingsjö: 8 chp med start 1 augusti

Om man behöver fler hittaut-foldrar eller inte fick någon i brevlådan, så finns de att hämta på ett flertal utlämningsställen. Kartan finns även som pdf-fil här på hemsidan för egen utskrift.  Den digitala kartan finns här på hemsidan och i appen "hittaut".

Nu ser vi fram emot en härlig första-maj-helg med många hittade checkpoints. 

Ut och njut av Linköpings vackra vårskrud!

Skribent: Hittaut Linköping