Nyheter

Utmärkelse till Hittaut Linköping

image_6487327.JPG image_6487327.JPG
Vid Idrottsgalan i Linköping mottog OK Roxen, Linköpings OK och Stjärnorps SK priset "Aktiv hela livet" från Linköpings kommun för arbetet med Hittaut.

Det var glada och stolta representanter för Hittaut Linköpings arrangörsklubbar som deltog på Topp 100:s Idrottsgala i Linköping den 18 mars och där överraskades och fick ta emot utmärkelsen "Aktiv hela livet". Förutom äran och det fina erkännandet fick klubbarna även 10 000 kr var. 

Det är många medlemmar i klubbarna som ser till att vi kan erbjuda denna suveräna friskvårdsaktivitet som lockar så många. Stor tack till alla som hjälper till, Linköpings kommun och alla samarbetspartners som stödjer projektet!

Motiveringen:

Allt fler uppskattar möjligheten att idrotta och motionera när man vill, var man vill och med vem man vill.

Genom ett outtröttligt engagemang och hårt arbete har årets pristagare möjliggjort just detta, genom att erbjuda alla Linköpingsbor oavsett konditionsnivå, kunskapsnivå, ålder, kön eller rörelseförmåga en aktivitet som är öppen och tillgänglig för alla och möjlig att utöva dygnet runt.

Pristagaren har också genom en av Sveriges största friskvårdssatsningar bidragit till att tusentals människor kommit ut i naturen och upptäckt nya platser i sitt närområde.

Skribent: Hittaut Linköping