Nyheter

Snart dags för nya checkpoints och våra första vinnare!

Karolin Ohlsson Karolin Ohlsson
Karolin Ohlson i full fart - även hon en vinnare!
Nu har vi snart hunnit hittaut i hela juni (och tjuvstarten i slutet av maj)! Det är redan 70 personer som tagit alla 152 checkpoints som finns hittills, men ni är nog fler än så som är sugna på nya utmaningar. Och alla ni som samlat checkpoints har också en lott per checkpoint som ger chans att vinna fina priser!

Det är en hejdundrande säsong som alldeles strax överträffar 2019 års antal utövare när vi nu är nära 4000 deltagare redan! Fantastiskt roligt för oss som arrangerar att det är så stort intresse. I dessa Corona-tider är det poppis i många orter i Sverige, men vi ligger väl uppe i toppen även i Sverige.

Nu är det dags att dra årets första vinnare och det gör vi baserat på era registreringar till den sista juni. Varje registrerad checkpoint är en möjlig vinstlott, så jaga på de sista dagarna! Fina priser i potten!

Och nu är det också dags att släppa nya checkpoints och då är det premiär för Hertsöträsket som nytt hittaut-område. Kom ihåg att vanligt sunt förnuft gäller ute i våra skogar! Visa hänsyn till andra som är i skogen och använd fötterna för att hitta ut.

Lycka till med både vinster och nya checkpoints!