Arrangör och kontakt

Uddevalla OK, Herrestads AIF, Uddevalla IS, Ljungskile FK

 I Uddevalla arrangeras Hittaut av Uddevalla OKUddevalla ISHerrestadAIF och Ljungskile FK. Besök gärna våra hemsidor för information om vår övriga verksamhet, såsom nybörjarkurser, träningar och tävlingsarrangemang.

Tycker du Hittaut är bra får du gärna bidra med valfritt bidrag som hjälper oss att täcka kostnaderna för karta och hemsida. Swisha bidrag till 1234798302. Märk med Hittaut eller använd QR koden nedan. Tack! 

qrKod.png

 Uddevalla OK har sin klubbstuga vid Bulid i norra Uddevalla med hemmaterräng på Herrestadsfjället. Herrestad AIF orientering är en sektion i HAIF med kansli på Undavägen. Hemmaterräng är Herrestad-Torsbergsskogsområdet. Uddevalla IS Orientering har kansli på Rimnershallen ihop med övriga föreningar i UIS och hemmaterräng runt Bjursjön och södra Uddevalla. Ljungskile FK har sin klubbstuga på Norra Fjället öster om Ljungskile. Orienteringsverksamheten är basen i föreningen men har också skidverksamhet. Klubbarna arrangerar huvudsakligen orienteringstävlingar, motionsorienteringar, naturpass och tipspromenader.

UOK_color.jpg

UIS.png

HAIF.jpg

LFK.png

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss på uddevalla@hittaut.nu

Våra partners