Nyheter

Skolutmaningen HT 2021

Skolutmaningen 2021 Skolutmaningen 2021
Sommarlovet är förbi och uppstarten av skolverksamheten i kommunen är nu igång. Vi tycker det är en bra tid för skolutmaningnen att starta igång på riktigt.

I samband med skolstarten kör vi igång årets skolutmaning i hittaut Västervik. Lärare och elever som vill delta med sin klass kontaktar projektledare Jakob Lööf, Västerviks OK via e-post jakob@vasterviksok.se för att få sin skola och klass registrerad.

Så här går det till

Alla registrerade elever samlar checkpoints åt sig själva, men samtidigt också till sin klass. 

Alla som registrerat minst en checkpoint med klasstillhörighet på sin användare har kvalificerat sig att delta i utlottningen av priserna från Kingpin.

Alla registreringar gäller även som vinstchanser i hela hittaut fram till 3/10.

Målet med hittaut är att komplettera timplanen för idrott & hälsa och vi har därför uppmanat deltagande skolor att väva in eventuell undervisningstid som läggs på hittaut till andra ämnen än bara idrott & hälsa, ex. vid transporter mellan aktiviteter, schemabrytande undervisningstillfällen m.m.

Tillsammans tar vi sikte mot och underlättar för ökad fysisk aktivitet!

Om ni önskar kartor så finns det på Västerviks OK kansli på VO, Karstorp.


Priser

Bowling på Kingpin i Västervik har tidigare varit ett populärt pris, därför fortsätter vi med det och delar ut en timmes bowling för hela klassen till de tre klasser som hamnar i toppen av checkpointlistan. Det kan även komma att dyka upp priser till fler klasser, så håll utkik!