Nyheter

Hittaut Växjö startar den 30 april

Premiär Premiär
Den 30 april drar vi i gång årets Hittautsäsong i Växjö. I år har vi utökat det totala antalet checkpoints till 160, varav 110 släpps redan på premiärdagen.

För att ge er goda möjligheter att komma i gång kommer vi att finnas på plats för utlämning av kartor, hjälp med registrering av konto och för allmän information på torgdagen (Stortorget Växjö) den 30 april samt på Växjöloppet i Strandbjörket den 1 maj. Vid dessa tillfällen kommer vi även premiera ett antal deltagare som besöker oss och som registrerar sina första checkpoints i form av gåvor från våra samarbetspartners.

Självklart finns kartorna att hämta på våra utlämningsställen (se lista längst ner) från den 30 april eller för egen utskrift på https://www.orientering.se/hittaut/vaxjo/#karta . I år har vi valt att inte skicka ut kartan till hushållen.

Nytt för i år är att vi har utökat området för Hittaut Växjö. Redan nu vid premiären finns det bl. a. med checkpoints i Öjaby.

Senare under säsongen kommer det även att släppas checkpoints för Teleborg och Bokhultet. Checkpointsläppet för Teleborg kommer att ske på separat karta som finns att hämta eller ladda ner på de ordinarie ställena från den 11 juni.

Vi informerar löpande om våra checkpointsläpp under säsongen.

För mer information om Hittaut och om övrig verksamhet i Växjö OK, besök gärna:

https://www.orientering.se/hittaut/vaxjo/

https://www.vaxjook.se/

UTLÄMNINGSSTÄLLEN

Outnorth

Wellness Studio Växjö

ICA Kvantum Norremark

Vokalen

Växjö Turistinformation

Växjö Stadsbibliotek

Toftastrand Hotell & Konditori

Evedals Camping

Scandic Växjö

Quality Hotel Royal Corner

 

Vi hoppas att ni ser fram emot en ny säsong lika mycket som vi gör!

Hittaut Växjö

Växjö OK