Vinstdragning

Registrera checkpoints för chansen att vinna priser!

Skapa ett hittautkonto och registrera bokstavskoden på de checkpoints du hittar, så är du automatiskt med i utlottningen av fina priser. Ju fler checkpoints du registrerar, desto större är chansen att vinna. Varje registrerad checkpoint motsvarar en lott. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte chansen att vinna. Däremot är en registrerad checkpoint med i samtliga utlottningar från dagen den registrerats.

Koden du registrerar består av bokstäver. På checkpointstolpen finns en siffra som motsvarar numret på kartan. Siffran bekräftar att du har hittat rätt! Det finns även en bokstavskod bestående av två bokstäver, som du registrerar vid aktuell checkpointsiffra i kartvyn på hemsidan/i appen eller under min sida. Du behöver ha ett hittautkonto och vara inloggad när du registrerar checkpoints.

Om du inte redan har ett hittautkonto, skapa ett här.

Vinnarna presenteras med namn här på hemsidan. Vinnarna blir även kontaktade med ett e-brev, varför det är viktigt att uppge en korrekt e-postadress. Priserna kan sedan hämtas några dagar efter vinstdragningen på plats som anges i vinstlistan. Vinsterna kan inte lösas in mot kontanter.

VINSTPARTNERS HITTAUT BORLÄNGE 2023

  • Borlänge kommun
  • ICA Kvarnen
  • Intersport
  • Stora Coop

VINSTDRAGNINGAR HITTAUT BORLÄNGE 2023

Vi kommer under säsongen att genomföra utlottning av priser vid tre tillfällen under sommaren samt ett tillfälle efter säsongens slut. 

Den 3 juni gör vi vår första vinstdragning. Vid detta första tillfälle samt de övriga tillfällena (1 juli och 1 augusti) kommer ett antal priser i form av presentkort att lottas ut. Utöver detta kan extra aktiviteter med vinstchanser eller förmånliga erbjudanden tillkomma under säsongen.

Efter säsongen kommer dessutom ett SUPERPRIS i form av ett presentkort på 5000:- hos ICA Kvarnen att lottas ut bland samtliga deltagare. Ju fler checkpoints du besökt desto större är chansen att vinna! Varje registrerad checkpoint motsvarar en lott.

  1. 3 juni   
  2. 1 juli    
  3. 1 augusti   
  4. Efter säsongen, ca 1 oktober 

Vinstlista 3 juni

Vinstlista 1 juli

Vinstlista 1 augustiVåra partners