Nyheter

Tidigarelagd start till 15 maj

15majhudik 15majhudik
Hittaut Hudiksvall laddar nu för sjunde säsongen och vi hoppas såklart kunna upprepa tidigare års sensationella deltagarsiffror. Vi kan nu även meddela att vi tidigarelägger starten till den 15 maj!

Förra året lockades 1423 deltagare ut i skog och mark i kommunen tack vare hittaut! Dessa tog tillsammans närmare 56 000 checkpoints vilket är helt fantastiska siffror för folkhälsa och välmående i vår kommun.Vi hoppas att alla ni blir med oss i år också!?

Tidigarelagd start till 15 maj

Vi hade tänkt starta årets projekt i mitten på juni, men den tidiga våren har gjort att vi ligger bra till med planeringen av kartor och checkpoints. Dessutom har många hört av sig önskat en tidigare start för att få en positiv och rolig aktivitet - som passar alla åldrar - i dessa karantän-tider. Vi har försökt trimma vår tidsplan så mycket som möjligt och jobbar nu för en start FREDAGEN DEN 15 MAJ kl 12.00 (håll utkik för mer information kring kartsläpp osv).

iggesund2

Iggesund blir ny huvudpartner till Hittaut

Ytterligare en rolig nyhet för året är att Iggesund Paperboard valt att kliva in som ny Huvudpartner till vårt projekt! Väldigt roligt för oss och vi hoppas att företagets anställda ska passa på att nyttja Hittaut som en ny och rolig aktivitet i vår/sommar/höst. Självklart kommer vi ha en karta i Iggesund och ni får själva upptäcka vart Iggesund Paperboards sponsrade checkpoint kommer finna placerad. Vi har bytt några ord med företagets HR-direktör Bea Tomassen

Vad är främsta anledningen att ni valt att bli samarbetspartner till Hittaut Hudiksvall?
–Hitta ut är något som passar bra för många personer att delta i. Det ger också möjlighet till gemensamt engagemang i arbetsgrupperna
.
 
Hur kommer ni att arbeta med Hittaut på er arbetsplats under året?
–Vi kommer att inspirera till deltagande och uppmärksamma de insatser som görs, både enskilda och i lag.
 
Vad har du för förväntningar och förhoppningar på samarbetet?
–Vi hoppas att Hittaut ska ge våra anställda en gemensam upplevelse, inspiration till rörelse och givande fritid.

Företagare - anta vår Företagsutmaning!?

Just nu är det många företag som har det tufft. Men vi hoppas såklart att alla kommer stärkta ut denna kris. Nu är det kanske viktigare än någonsin att satsa på sina medarbetares hälsa - och därför hoppas vi att ni är intresserade av att anamma Hittaut som en aktivitet på ert företag? Vi kommer under 2020 att kora Hudiksvalls friskaste företag!

Vår Friskvårdsutmaning passar alla arbetsplatser i Hudiksvalls kommun. Era anställda får tillgång till en rolig aktivitet - som passar alla. Oavsett om man jobbar hemifrån, är sjukskriven eller sliter på som vanligt... Genom att komma ut i skogen med en karta i handen i jakt på nästa checkpoint får era medarbetare både motivation till att motionera - samt en morot för att komma ut gång på gång!

Intresserad av att veta vad ett samarbete med Hittaut kan innebära för just ditt företag? Kanske vill du boka en plats redan nu!? Klicka här för att läsa mer.

Maila hudiksvall@hittaut.nu för mer info.

Skoloklasser - anmäl er till vår Skolutmaning!

Är du skolelev eller lärare i Hudiksvalls kommun! Anmäl er idag till vår Skolutmaning!

Hittaut är den optimala skolaktiviteten! Ni får ett färdigt koncept att använda i er undervisning och eleverna sporras även att fortsätta på sin fritid då de kan ha chans att vinna priser både individuellt och till klassen. Ni får:

  • Chans att vinna pris till klassen - 2000 kr i potten!
  • Kartor till alla i klassen!
  • Möjlighet att se statistik och  jämföra er mot andra klasser
  • En rolig aktivitet både på skoltid och fritid!
Bland de TRE flitigaste klasserna lottas klasspriser ut! Precis som tidigare år har en klass chansen att vinna 3000 kr till klasskassan! Anmäl när som helst under projektets gång (ju tidigare desto bättre) till hudiksvall@hittaut.nu

På denna sida hittar du mer info om både vår Företagsutmaning och vår Skolutmaning