Arrangör och kontakt

Arrangör

Hittaut arrangeras av Stigmännen Karlshamns orienteringsklubb och drivs helt ideellt. Vi har mycket att erbjuda dig som vill ha en upplevelserik träning och för dig som tycker om att vara ute i vår spännande natur. 

Vi tränar både orientering och löpning under hela året i den bästa av träningsmiljöer – naturen! Vi vill att våra aktiviteter ska ge möjlighet till både bra träning och gemenskap. Du kan delta i vår verksamhet oavsett ambitionsnivå och ålder – för dig som vill ha en utmaning i din träning, nya upplevelser i naturen och för dig som vill ha en perfekt aktivitet för hela familjen. 


Du hittar mer information via www.stigmannen.se och kontakt till klubben via info@stigmannen.se

Börja orientera och träna med Stigmännen

Att träna ska vara roligt. Det blir det genom att vi är många som tränar ihop och att träningen är varierad och utmanande. Nedan kan du läsa om några av våra träningar:

==

KLUBBTRÄNINGAR PÅ ONSDAGAR

Ungdom och vuxen, nybörjare och erfaren 
Perfekt för dig som vill börja orientera! På onsdagar under sommarhalvåret har vi klubbträningar. Vi tränar då orientering och samlas på olika platser runt Karlshamn. Det här är även våra ungdomsträningar och här finns banor för alla – ungdomar som vill börja orientera och för deras föräldrar, vuxna nybörjare och för dig som vill ha en svårare bana. 

LÖPTRÄNING PÅ TISDAGAR 

Karlshamns roligaste och mest effektiva konditionsträning
Tisdagar innebär Tisdagsträning - löpträning med olika typer av tempo- och backträning. Träningen är upplagd så att alla kan vara med på sin nivå. Vi samlas vid Väggahallen kl 18UNGDOMSTRÄNING på ONSDAGAR - Under hela året har vi ungdomsverksamhet med orienteringsträningar

HITTAUT-TRÄNING och CHECKPOINT nr 100

Stigmännen Karlshamns orienteringsklubb kommer under 2020 att vid vissa tillfällen ge möjlighet att ta checkpoint nr 100. När och hur kommer att presenteras på hittaut.nu/karlshamn

Det kommer att finnas många möjligheter att ta checkpoint nr 100!

Våra kartor

Upptäck mer av Karlshamn och skärgården med våra kartor Beställ på www.stigmannen.se.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar tveka inte att ta kontakt via karlshamn@hittaut.nu

Våra partners