Arrangör och kontakt

Karlskrona SOK

Karlskrona SOK, kort för Karlskrona Skid- och Orienteringsklubb, är föreningen för dig som söker ett aktivt och socialt frilufts- och föreningsliv. Med en bred verksamhet inom orientering, skidor, skidskytte och löpning erbjuder vi träningar och aktiviteter året om. Utgångspunkt för många av våra träningar är från någon av våra klubbstugor, Bastasjöstugan vid Bastasjö friluftsområde och Dackestugan ovanför skidbacken i Rödeby. Oavsett om du tränar för att hålla dig frisk, för att genomföra ett motionslopp på några kilometer eller för att genomföra En Svensk Klassiker, så finns det gott om sällskap för alla ambitioner och åldrar.

På vår hemsida karlskronasok.se hittar du löpande information om träningar som är på gång, nybörjarkurser, spårstatus på våra skidanläggningar och mycket annat.

Du hittar oss även på de sociala medierna Facebook och Instagram.

Karlskrona SOK logga


Kontakt

Har du frågor eller funderingar tveka inte att ta kontakt via karlskrona@hittaut.nu Vi blir mycket tacksamma om du hör av dig om en checkpoint saknas eller om det blivit vandaliserad.


Prova på Orientering

För såväl barn som vuxna finns det chans att hos oss lära sig orientera och det på bästa tänkbara sätt. Varje år arrangerar vi nybörjarkurser där vi lär ut grunderna i orientering och i slutet av kursen kommer du att vara redo att på egen hand ge dig ut i naturen med kartan som vägledning. En unik möjlighet att testa på och utöva samma idrott som barnen eller något för dig som vill hitta en utmanande och rolig motionsform.

Våra partners