Nyheter

Maj-släppet

Majsläppet Aspö Majsläppet Aspö
Maj-släppet innehåller 15 checkpoints på Aspö.
Snart har hittaut Karlskrona varit igång en månad och det är dags för 25 nya checkpoints att släppas på lördag. De är placerade på Aspö, Vemö, Bryggareberget, Dragsö och Saltö och finns redan med på den stora papperskartan som kom ut till våra utlämningsställen för två veckor sedan.

25 nya checkpoints

På lördag den 1:a maj släpps 25 nya checkpoints i hittaut Karlskrona. 15 av dem på Aspö, 10 utspridda på Vemö, Bryggareberget, Dragsö och Saltö. Det här släppet är inte hemligt innan eftersom de redan finns med på stora papperskartan som sedan två veckor tillbaka går att hämta på något av våra utlämningsställen. För den som hellre skriver ut sin egen karta finns där också länkar till pdf:er för egen utskrift i olika skalor för att passa in på en A4:a.

Varning för älg

När undertecknad var ute på Aspö i helgen för att sätta ut stolparna för maj-släppet så mötte jag minst 5 älgar i skogen mellan checkpoint 102 och 103. Ta det försiktigt och stör inte älgarna om du ser dem.

Checkpoint 100

Placeringen av checkpoint 100 i helgen i samband med släppet är fortfarande hemlig. Den kommer sitta någonstans på Vemö, Bryggareberget, Dragsö eller Saltö. Kartan släpps på lördag morgon. Håll utkik efter en nyhet då.

Rättelser

Några fel har smugit sig in på stora papperskartan och någon checkpoint har vi fått flytta på.

För många beskrivningar

Det slank med några extra checkpointbeskrivningar på kartan. Nummer 107-110 släpps inte i maj och kommer med största sannolikhet ha andra beskrivningar.

karlskrona-tryckfel.png

Checkpoint 17

Sitter lite längre norr ut än vad som är markerat på kartan. Rättat i digitala kartan.

checkpoint17.png

Checkpoint 186

Har flyttats till trädet.

Håll dig uppdaterad

Om någon checkpoint verkar saknas, gå in på Checkpointsbeskrivningar och kolla om den blivit rapporterad som saknad. Vi uppdaterar också Stories på Facebook och Instagram när någon checkpoint verkar saknas. 

Hittar du något nytt som inte stämmer? Hör av dig till karlskrona@hittut.nu så kan vi rätta till det.


Skribent: Susanna Caleklint