Checkpointbeskrivning

På hittaut-kartan är checkpoints markerade med ett ordningsnummer och en ring. I terrängen är de markerade med en aluminiumstolpe, ca 1 meter hög. Alla stolpar har en rosa hittaut-dekal med checkpointnummer och en bokstavskod. Läs beskrivningen noga och titta dig omkring när du närmar dig checkpointen. 

Tabell med checkpointbeskrivning

På kartan finns en tabell med alla checkpoints. Tabellen visar varje checkpoints ordningsnummer, placering, svårighetsgrad och om det är möjligt att ta sig fram med barnvagn, rullstol eller cykel (titta efter hjulsymbolen). Sista rutan är till för dig att fylla i checkpointens bokstavskod.

Svårighetsgraden anges med färg:

 Grön = mycket lätt. Sitter lättillgängligt vid t.ex. stigar, vägkorsningar och hus.

 Blå = lätt. Kan sitta lite längre in från stigen.

 Röd = medelsvår. Sitter längre ut i terrängen och svårare att se med en gång.

 Svart = svår. Våra klurigaste checkpoints som ligger längst ut i terrängen.


FriskaKarlstad_20

Checkpointbeskrivning

Checkpointsläpp

I år släpps totalt 280 checkpoints:. Alla checkpoints är markerade på samma karta, vilken finns tillgänglig från 28 april, var kartan finns att hämta hittar du under fliken "Karta" i menyn, eller genom att klicka här.

Huvudsläppet är den 28 april men den 8 maj kommer ytterligare 30 checkpoints att släppas i samarbete med Skattkärr SOK. Dessutom kommer många checkpoints att finnas i Vålberg i samarbete med Grums under tiden 2023-05-13 – 2023-09-30. Kartan kommer att finnas i appen hos Karlstad samt Grums, och i pappersformat hos Grums utdelningsställen.

  • 28 april 2023:
    Karlstad, 100 checkpoints.
    Hammarö, 80 checkpoints.
  • 8 maj 2023 tillsammans med Skattkärr SOK:
    Alster, 10 checkpoints.
    Jäverön, 20 checkpoints.

Våra partners