Arrangör och kontakt

Arrangör SOK Viljan, Ålems OK, Berga SOK

Projektet drivs ideellt av SOK Viljan, Ålems OK och Berga SOK.

smalandskusten@hittaut.nu

Om klubbarna

klubbloggor

För mer information om SOK Viljan, gå till hemsidan www.sokviljan.se
För mer information om Ålems OK, gå till hemsidan www.alemsok.se

Linghem - SOK Viljans klubbstuga

Här finns en karta till klubbstugan

klubbstuganVill du lära dig orientera?

Tisdagar under april och maj, samt augusti-september har vi ungdoms- och nybörjarträning samt vuxenkurs. Kontakta Tord Hultberg, tord.hultberg@telia.com för mer information.

Arrangemang

Oskarshamns Stadslopp
Oskarshamns Stadslopp arrangeras i början av juli i centrala Oskarshamn i samarbete med bl a Länsförsäkringar.

O-Ringen Smålandskusten 2024 -
världens största orienteringsäventyr

Smålandskusten logga utan år.JPG

Tipspromenader

Söndagar höst/vinter från klubbstugan Linghem, start kl 09.00-11.30. Två rundor att välja på, en på 3-4 km och en kortare på cirka 1 km.
Efter promenaden finns det välförsedd servering i stugan.

Kartor

Utöver hittautkartan finns orienteringskartor över hela Oskarshamns tätort och skogarna runt omkring. De flesta kartorna är nyritade eller nyligen reviderade.

Skidor

Vi åker även längdskidor i SOK Viljan och många åker Vasaloppet. När det finns snö arrangerar vi Oskarshamnsloppet.


Ålems OK

Vi är klubben för Mönsterås kommun. Med klubbstuga Långehäll utanför Blomstermåla i anslutning till friluftsområdet Långehäll som har elljus-, löp-, skid-, MTBspår och orienteringskartor. Sektionerna i klubben är orientering, skidor, löpning och triathlon. Det innebär att medlemmarna deltar i olika typer av tävlingar i Sverige och utomlands. Tisdagskvällarna är klubbträningskvällen med möjlighet till fika i Långehäll. Hemsidan är www.alemsok.se och vi finns på facebook med Ålems OK LöpSkidOL.

BERGA SOK

Berga SOK:s klubbstuga (Trädgårdsgatan 37 Berga). Berga SOK är orienteringsföreningen i Högsby kommun. Navet i vår verksamhet är klubbstugan i utkanten av Berga som har ett minigym och bastu. I anslutning till klubbstugan finns ett elljusspår med utegym vid Berga IP. Vid snötillgång erbjuder vi välpreparerade skidspår. Vi kan även erbjuda ett antal orienteringskartor inom Högsby kommun. Föreningen är behjälplig med orienteringsanknuten verksamhet vid skolarrangemang samt vid övriga lokala arrangemang. Följ oss gärna på facebook!


Klubbstugan.jpg

QR-kod-swishruta.jpg

Kontakt

Våra partners