Vinstdragning

Registrera checkpoints för chansen att vinna priser!

Skapa ett Hittautkonto och registrera bokstavskoden på de checkpoints du hittar, så är du automatiskt med i utlottningen av fina priser. Ju fler checkpoints du registrerar, desto större är chansen att vinna. Varje registrerad checkpoint motsvarar en lott. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte chansen att vinna. Däremot är en registrerad checkpoint med i samtliga utlottningar från dagen den registrerats.

Om du inte redan har ett Hittautkonto, skapa ett här.

Vinnarna presenteras här på hemsidan och blir även kontaktade per mail, så var noga med att du uppgett en aktuell e-postadress på ditt Hittautkonto. Vinnarna informeras om var priserna finns att hämta, eller att de skickas med post. 

Vinsterna går inte att lösa in mot kontanter.

Koden du registrerar består av bokstäver. På checkpointstolpen finns en siffra som motsvarar nummermarkeringen på kartan. Siffran bekräftar att du har hittat rätt! Det finns även en bokstavskod bestående av en eller två bokstäver, som du registrerar vid aktuell checkpointsiffra i kartvyn på hemsidan/i appen eller under min sida. Du behöver ha ett Hittautkonto och vara inloggad när du registrerar checkpoints.


Vinstdragningsdatum

Dragning av vinnare bland de som besökt checkpoints i Smedjebackens hittaut områden kommer ske i slutet av oktober 2024.

Vinnare

Vinnare meddelas via registrerad e-postadress samt publiceras med namn här efter gjord vinstdragning.


Listan visar förra årets vinnare fram tills det att årets vinnare dragits.

Detta var vinnarna för Hittaut i Smedjebacken 2023:

  • Bo Nilsson
  • Ove Ivarsson
  • Husam Khalid
  • Marie Andersson
  • Karin Hindemo
  • Magnus Berger
  • Molly Reimers
Grattis och bra jobbat!

Våra partners