Vinstdragning

Registrera checkpoints för chansen att vinna priser!

O B S ! ! Nedanstående text gäller ej i sin helhet under Hittaut Advent, då det är andra villkor för priser - se startsidan!

-------------------------

Varje månad lottas ett antal presentkort ut!

Skapa ett hittautkonto och registrera bokstavskoden på de checkpoints du hittar, så är du automatiskt med i utlottningen av presentkort. Ju fler checkpoints du registrerar, desto större är chansen att vinna. Varje registrerad checkpoint motsvarar en lott. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte chansen att vinna. Däremot är en registrerad checkpoint med i samtliga utlottningar från dagen den registrerats.

Om du inte redan har ett hittautkonto, skapa ett här.

Vinnarna blir kontaktade per mail, så var noga med att du uppgett en aktuell e-postadress på ditt hittautkonto. Vinnarna informeras om var priserna finns att hämta, eller att de skickas med post. 

Vinsterna går inte att lösa in mot kontanter.

Koden du registrerar består av bokstäver. Vid checkpointen (aluminiumstolpe med Hittaut-loggan, eller en A4-stor skylt i ett skyltfönster eller entrédörr) finns en siffra som motsvarar nummermarkeringen på kartan. Siffran bekräftar att du har hittat rätt! Det finns även en bokstavskod bestående av en eller två bokstäver, som du registrerar vid aktuell checkpointsiffra i kartvyn på hemsidan/i appen eller under min sida. Du behöver ha ett hittautkonto och vara inloggad när du registrerar checkpoints.

Våra vinstsponsorer:


Byggmax i Strängnäs

Burges Blommor

Hemtex

Handelsbanken

Club Hälsoskaparna FriskvårdscenterVinstdragningsdatum

Varje månadsskifte.

Vinnare

Meddelas personligen.

Våra partners