Vinstdragning

Registrera checkpoints för chansen att vinna priser!

Skapa ett hittautkonto och registrera bokstavskoden på de checkpoints du hittar, så är du automatiskt med i utlottningen av fina priser. Ju fler checkpoints du registrerar, desto större är chansen att vinna. Varje registrerad checkpoint motsvarar en lott. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte chansen att vinna. Däremot är en registrerad checkpoint med i samtliga utlottningar från dagen den registrerats.

Om du inte redan har ett hittautkonto, skapa ett här.

Vinnarna presenteras här på hemsidan och blir även kontaktade per mail, så var noga med att du uppgett en aktuell e-postadress på ditt hittautkonto. Vinnarna informeras om var priserna finns att hämta, eller att de skickas med post. 

Vinsterna går inte att lösa in mot kontanter.

Koden du registrerar består av bokstäver. På checkpointstolpen finns en siffra som motsvarar nummermarkeringen på kartan. Siffran bekräftar att du har hittat rätt! Det finns även en bokstavskod bestående av en eller två bokstäver, som du registrerar vid aktuell checkpointsiffra i kartvyn på hemsidan/i appen eller under min sida. Du behöver ha ett hittautkonto och vara inloggad när du registrerar checkpoints.

Varbergs första prisutlottning sker den 15/7. Då är alla deltagare som har tagit 15 checkpoints eller fler med i utlottningen av fina priser. Bland annat har du möjlighet att vinna presentkort från Ica Kvantum i Varberg eller Team Sportia. Har du ännu inte tagit 15 checkpoints? Lägg på en rem och fixa det så att du är med i prisutlottningen! Vinnarna meddelas via mail. 


Våra vinstsponsorer

Ica Kvantum liten.jpg   Team Sportia liten.png         Erland liten.jpeg     Apelviken liten.png

Vinstdragningsdatum


Vinnare


Våra partners