Vinstdragning

Registrera för chansen att vinna!

Ju fler checkpointsregistreringar desto större chans att vinna - priser till ett totalt värde av 10 000:-!

Allt du behöver göra är att skapa ett konto och registrera dina checkpointkoder. Koden består av en bokstav eller kombination av två bokstäver på varje checkpoint. Är du vid checkpoint 25 så kommer det att stå exempelvis "K" på stolpen. Bokstavskoden att registrera på din användare är då "K".

Utdelning av priser sker i samband med att denna extraomgång av hittaut Västervik avslutas i början av januari.

För att inspirera lite extra till friskvård och motion kommer vi dra 20 vinnare som får varsitt presentkort laddat med 500kr från Västervik Framåt som kan användas till shopping, mat, service och nöjen i Västervik och Gamleby med omnejd.


Tävlingsregler

Varje registrerad checkpoint motsvarar en chans att vinna och ju fler checkpoints du registrerar, desto större chans att vinna. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte dina chanser men däremot är en registrerad checkpoint med i samtliga utlottningar som följer från det datum den registrerades. 

Vinnarna presenteras här på hemsidan. Vinnarna blir även kontaktade med ett e-brev, varför det är viktigt att uppge en korrekt e-postadress. Priserna kan sedan hämtas vid det stundande nya checkpointsläppet, två dagar efter vinstdragningen, alternativt överlämnas efter överenskommelse med vinnaren. 

Observera att det är viktigt att uppge en korrekt adress vid registrering ifall vinsterna ska skickas per post. Vinsterna kan inte lösas ut mot kontanter.

Våra partners