Arrangör och kontakt

Arrangörer

Projektet drivs ideellt av orienteringsklubbarna

Hudiksvall OK, Forsa OK, OK Dellen som ett IOP-projekt tillsammans med Hudiksvalls kommun

arrangörer hudiksvall.png

Hudiksvalls OK

Hudiksvalls orienteringsklubb bildades 2009, efter att tidigare varit en sektion iHudiksvalls IF. Klubben bedriver sin verksamhet kring Hudiksvall med omnejd.
Klubben har aktiviteter för hela den aktiva familjen och övriga medlemmar under hela barmarksperioden. Kul i Skogen för de yngsta, teknikträningar,
tävlingar när och fjärran och läger mm. Klubbens teknikträningar anordnas på torsdagar kl 18-19, se mer info på vår hemsida.
Alla medlemmar är välkomna att delta på våra aktiviteter gratis. Medlemsskap kostar 150 kr/enskild medlem, 300 kr/familj (Vuxna och barn under 18).

Mer info om klubben, alla aktiviteter och hur du blir medlem hittar du här.

Forsa OK

Forsa orienteringsklubb bildades 1994. Tidigare tillhörde man Forsa IF. Verksamheten bedrivs från klubblokalen Backa i Sörforsa, som du hittar vid checkpoint 80, men klubben är också aktiv på kringliggande orter.

Utöver orientering finns även orienteringsskytte, skidor, mtb-o och skid-o på programmet. 


Forsa OK har anlagt och sköter underhållet för Borgarleden i Näsviken, med start och mål vid
skidstadion. 23 kilometer vandringsled där man årligen arrangerar Borgarledsvandringen och Borgarloppet.

Verksamheten bedrivs året runt, med träningar för alla åldrar och ambitionsnivåer. Träningar arrangeras fl era gånger i vecka för alla åldrar, ca 8-88 år. Nybörjarkurser för unga startar både vår och höst. Dessutom kurs för vuxna nybörjare, som startar under hösten. 


Se hemsidan www.forsaok.se för mer information om nybörjarkurser, medlemsskap etc

OK Dellen

Orienteringsklubben Dellen bildades 1947 efter en avknoppning från Delsbo IF. De tre största händelserna i klubbens historia torde vara att OK Dellens Elsa Larsson vann SM 1951, att man ritade sin första karta Kolarbergsbladet 1969 samt att klubben arrangerade SM i skidorientering 1981.
Klubben har genom åren haft en stor tävlings- och ungdomsverksamhet, men som under senare år varit mindre omfattande. Klubben deltar nu bl.a i hittaut-projektet och förhoppningen är nu att vi får en växande verksamhet. Klubbens kartbestånd genomgår för närvarande en omfattande revidering. På hemsidan http://idrottonline.se/OKDellen-Orientering finns information om klubben och planerade aktiviteter där du är välkommen att delta.

På klubbens hemsida på laget.se finns information om klubben och planerade aktiviteter.

Välkommen till Dellens klubbstuga vid Edeskolan! Där på anslagstavlan finns också info om nybörjarkurser med mera. Och välkommen att bli klubbmedlem!

Nybörjarkurs

Du kan även anmäla ditt intresse om att gå en nybörjarkurs, det gör du enklast direkt till respektive klubb, eller genom att kontakta oss på hudiksvall@hittaut.nu, så sätter vi ihop någon lämplig nybörjarkurs. Alla, oavsett ålder, har stor nytta av att kunna läsa karta, använda en kompass och orientera sig i skog och mark. Med rätt kunskaper blir det både roligare och säkrare - så tag chansen och gå en nybörjarkurs du också!

Kontakt - Hittaut Hudiksvall

Om du har problem att hitta en checkpoint, har frågor om vårt projekt eller vill sponsra - kontakta:

hudiksvall@hittaut.nu

www.facebook.com/hittauthudiksvall

Kontakt Hittaut central organisation / Svenska orienteringsförbundet

Om du har tekniska problem med hemsida, app eller att registrera tex konto – vänligen kontakta:
hittaut@orientering.se

swishbanner


Våra partners