Vinstdragningar

Registrera dina checkpoints och få chans att vinna fina priser!

Du har chansen att vinna fina priser vid fem tillfällen under hittaut-perioden, en gång varje månad. Allt du behöver göra är att registrera dig och dina checkpoints. Ju fler registrerade checkpoints ju större chans att vinna. 

Vinstdragningar varje månad

Under projektets gång så lottar vi varje månad ut priser till ett totalt värde av ca 15 000 kr. Högsta vinsten i vår slutdragning är ett cykel från Percykel värde ca 5000 kr!

Datum då månadsvinnare dras i 2024 års dragningar :

  • 1 juni
  • 1 juli
  • 1 augusti
  • 1 september
  • 6 oktober - stor slutdragning när projektet avslutas efter den 6 oktober

Vill ditt företag stötta med priser till någon av våra dragningar och på så sätt locka nya kunder eller synas i ett positivt sammanhang? Hör av dig till hudiksvall@hittaut.nu

Tävlingsregler

Varje registrerad checkpoint motsvarar en chans att vinna och ju fler checkpoints du registrerar, desto större chans att vinna. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte dina chanser. En registrerad checkpoint t.ex. den 14 juni deltar i alla utlottningarna. Alla checkpoints registrerade senast det aktuella datumet är giltiga. 

Vinnarna presenteras här på hemsidan, facebook och via Helsinge Allehanda. Vinnarna blir även kontaktade med ett e-brev, varför det är viktigt att uppge en korrekt e-postadress vid din registrering!

Vinsterna dras bland de deltagare som registrerat sig på hemsidan - som en uppmuntran och extra morot för att få ytterligare anledningar att ge sig ut att leta checkpoints.

Våra partners