Nyheter

Vinnare i vår andra månadsdragning

icamatkasse icamatkasse
En ny månad har passerat vilket även innebär att det var dragning i Hittaut´s månadsdragning. Här nedan kan du se vilka som vunnit i vår dragning från 1 juli. Du vet väl att för varje checkpoint du tar - så får du även en vinstchans i våra månadsdragningar!?

hudikstatsjuli1

Vi drog igång årets Hittaut-projekt den 17:e maj och sedan dessa har det varit febril aktivitet att leta checkpoints! Vi kan redan nu konstatera att 1335 personer har varit ut och tagit över 32 000 checkpoints tillsammans. Det är också hela tolv personer som redan tagit samtliga 152 checkpoints - grattis och bra jobbat!

statshudikjuli2

Haka på våra Friskvårdsutmaningar!

Det är redan full fart även på skolklasser och företag i våra friskvårdsutmaningar vilket ni kan se i topplistorna här ovan. Men här finns fortfarande chans för fler att anmäla sig och haka på!

Här kan ni läsa mer om vår Skolutmaning och hur ni gör för att anmäla er! Det är helt kostnadsfritt för alla skolor, skolklasser och elever att vara med! I potten ligger 3000 kr till klasskassan till en lycklig skolklass!

Här kan ni läsa mer om vår Friskvårdsutmaning för företag, arbetsplatser och organisationer

Ny vinstchans varje månad

Varje månad den kommer vi dra nya vinnare i våra månadsdragningar. Varje månad har ni chans att vinna matkassar från Ica Håsta och Ica Sörforsa. Vi kommer även dra vinnare av presentkort från Ystegårn och Forsa Handelsträdgård samt Hittaut-buffar. Dessutom kommer vi att kora vinnaren av ett skidpaket från Percykel, värde 5000 kr - så det finns all anledning att registrera era tagna checkpoints. Och ju tidigare du registrerar dem - desto fler dragningar är du med i.

Vinnare i vår månadsdragning för juli

Matkasse Ica Håsta 

  • Fia Bergström

Matkasse Ica Forsa 

  • Markus Kvist
  • Emmelie Hallberg
  • Therese Belin
  • Lena Nilsson

Alla vinnare har meddelats personligen via email med instruktioner om när och hur vinsterna kan hämtas ut. Har du inte fått något mail, men misstänker att du vunnit? Kontakta hudiksvall@hittaut.nu

Dragning varje månad

Nästa dragning sker efter 1 augusti (sista dag för registrering) då vi återigen lottar ut matkassar och andra fina priser från våra partners. Därefter blir det ytterligare dragningar 1 september och så vår stora slutdragning efter den 6 oktober då årets projekt avslutas. Lycka till!

Grattis till alla vinnare i månadens dragning och stort tack till våra sponsorer som ordnar med fina priser!