Nyheter

Vinnare i vår första månadsdragning

icamatkasse icamatkasse
Tack alla deltagare för den fantastiska invigningen och starten som Hittaut Hudiksvall haft i år! Härligt att se så stort intresse för Hittaut - trots att det nu är elfte året vi köri Hudiksvall. Du vet väl att för varje checkpoint du tar - så får du även en vinstchans i våra månadsdragningar. Här nedan kan du se vilka som vann i vår dragning för juni.

stat hudik juni24

Vi drog igång årets Hittaut-projekt den 17:e maj och sedan dessa har det varit febril aktivitet att leta checkpoints! Vi kan redan nu konstatera att 775 personer har varit ut och tagit över 14 000 checkpoints tillsammans. Det är också hela fem personer som redan tagit samtliga 152 checkpoints - grattis och bra jobbat!

stat hudik juni24-2

Haka på våra Friskvårdsutmaningar!

Det är redan full fart även på skolklasser och företag i våra friskvårdsutmaningar - men här finns fortfarande chans för fler att anmäla sig och haka på!

Här kan ni läsa mer om vår Skolutmaning och hur ni gör för att anmäla er! Det är helt kostnadsfritt för alla skolor, skolklasser och elever att vara med! I potten ligger 3000 kr till klasskassan till en lycklig skolklass!

Här kan ni läsa mer om vår Friskvårdsutmaning för företag, arbetsplatser och organisationer

Ny vinstchans varje månad

Varje månad den kommer vi dra nya vinnare i våra månadsdragningar. Varje månad har ni chans att vinna matkassar från Ica Håsta och Ica Sörforsa. Vi kommer även dra vinnare av presentkort från Ystegårn och Forsa Handelsträdgård samt Hittaut-buffar. Dessutom kommer vi att kora vinnaren av ett skidpaket från Percykel, värde 5000 kr - så det finns all anledning att registrera era tagna checkpoints. Och ju tidigare du registrerar dem - desto fler dragningar är du med i.

Vinnare i vår månadsdragning för juni

Matkasse Ica Håsta 

  • Carolina Lake

Matkasse Ica Forsa 

  • Karin Gustavsson
  • Emma Hjelm
  • Tyra Sundin
  • Sabine Korsmeier

Alla vinnare har meddelats personligen via email med instruktioner om när och hur vinsterna kan hämtas ut. Har du inte fått något mail, men misstänker att du vunnit? Kontakta hudiksvall@hittaut.nu

Dragning varje månad

Nästa dragning sker efter 1 juli (sista dag för registrering) då vi återigen lottar ut matkassar och andra fina priser från våra partners. Därefter blir det ytterligare dragningar 1 augusti, 1 september och så vår stora slutdragning efter den 6 oktober då årets projekt avslutas. Lycka till!

Grattis till alla vinnare i månadens dragning och stort tack till våra sponsorer som ordnar med fina priser!