Vinstdragning

Registrera checkpoints för chansen att vinna priser!

När du registrerar bokstavskoderna på de checkpoints du hittar, blir du automatiskt med i utlottningen av fina priser. Ju fler checkpoints du registrerar i ditt hittautkonto, desto större är chansen att vinna. Varje registrerad checkpoint motsvarar en lott. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte chansen att vinna. Däremot är en registrerad checkpoint med i samtliga utlottningar från dagen den registrerats.

Om du inte redan har ett hittautkonto kan du skapa ett här.

Vinnarna presenteras på hemsidan och blir även kontaktade per epost. Var därför noga med att uppge en aktuell epostadress på ditt hittautkonto. Vinnarna informeras om var priserna finns att hämta, eller om de skickas med post. 

Vinsterna går inte att lösa in mot kontanter.

Koden du registrerar består av bokstäver. På stolpen eller skylten för varje checkpoint finns en siffra som motsvarar nummermarkeringen på kartan. Siffran bekräftar att du har hittat rätt! Det finns även en bokstavskod bestående av en eller två bokstäver, som du registrerar vid aktuell checkpointsiffra i appens kartvy eller på hemsidan under "min sida". Du behöver ha ett hittautkonto och vara inloggad när du registrerar checkpoints.


Våra vinstsponsorer

Vinster till vinstdragningen skänks från:  

Vinstdragningsdatum

Vi planerar att ha två vinstdragningar, en i sommar och en i höst.

Våra partners