Vinstdragning

Vinstdragningar 2024

Bland alla deltagare kommer vi att lotta ut ett antal priser. För varje registrerade checkpoint har man en vinstchans.

Under säsongen kommer det att vara fyra vinstdragningar med priser från flera av våra samarbetspartners.

Vinstdragningarna sker:

   1 juni
   1 augusti
   1 oktober
   8 november

Även i år kommer vi att skicka ut de flesta vinsterna, det är därför viktigt att man anger sin adress i "Mina uppgifter" på sitt hittaut-konto eller att man svarar på mailet och anger sin adress. Undantag är priserna från Öhrberg & Laveryd Bageri, som hämtas ut i butiken på Kärnavägen 4 i Malmslätt.

De vinster som inte har kunnat delas ut senast den 1 november (pga okänd adress), kommer att lottas ut i den sista vinstdragningen i november.

Efter säsongens slut lottas ett fint specialpriser ut bland alla deltagare som tagit mins nn checkpoints. 

Priser som ska hämtas, måste hämtas ut senast 31 december 2023.

Vinnare juni

Samtliga vinnare kontaktas via mail. 


Vinnare augusti

Samtliga vinnare kontaktas via mail.


Vinnare oktober

Samtliga vinnare kontaktas via mail.


Vinnare november

Samtliga vinnare kontaktas via mail. Registrera checkpoints för chansen att vinna priser!

Skapa ett hittautkonto och registrera bokstavskoden på de checkpoints du hittar, så är du automatiskt med i utlottningen av fina priser. Ju fler checkpoints du registrerar, desto större är chansen att vinna. Varje registrerad checkpoint motsvarar en lott. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte chansen att vinna. Däremot är en registrerad checkpoint med i samtliga utlottningar från dagen den registrerats.

Om du inte redan har ett hittautkonto, skapa ett här.

Koden du registrerar består av bokstäver. På checkpointstolpen finns en siffra som motsvarar nummermarkeringen på kartan. Siffran bekräftar att du har hittat rätt! Det finns även en bokstavskod bestående av två bokstäver, som du registrerar. Du behöver ha ett hittautkonto och vara inloggad när du registrerar checkpoints.

Exempel: Du tar dig till checkpoint 25. På checkpointen står det 25 (ordningsnummer) och bokstäverna "BK" (bokstavskoden). Bokstavskoden att registrera på checkpoint 25 är då "BK".

Våra partners