Arrangör och kontakt


Huvudarrangörer

Skellefteå OK

Välkommen till Skellefteå OK!

Vi har träning som passar alla, oavsett tidigare erfarenhet och ålder!

Vi erbjuder träningar för barn- och ungdomar från och med 6 års ålder samt träning för vuxna. Vi har flera nivåer och olika svårighetsgrader.

Vi arrangerar motionsorienteringar för alla grupperna. På motionsorienteringen är det fritt fram att välja mellan olika svårighetsgrader och längder på orienteringsbanorna. Det finns även veckans bana, samt naturpass och Hitta Ut med fasta kontroller som sitter ute hela sommaren. Där väljer man själv tillfället och går eller springer helt i sin egen takt. Vi erbjuder även skidorienterings- och terränglöpningsträningar och planerar för cykelorientering.

Som medlem i Skellefteå Orienteringsklubb får man även tillgång till SOK-stugans dusch och bastu, men framförallt ett stort utbud av träningar, tävlingar, aktiviteter och gemenskap. Så varmt välkomna till vår förening för träning och motion i sin bästa form. Läs mer på våran hemsida :

https://www.skellefteaok.se/


Långvikens OK 

bildades 1967 av ett gäng ungdomar i byn Långviken, 1,5 mil söder om Skellefteå. De hade börjat orientera i SOK men ville pröva sina egna vingar – som bär dem fortfarande. Idag har LOK ca 75 medlemmar, bedriver ungdomsverksamhet och ordnar små tävlingar och motionsarrangemang för alla åldrar.

https://www.facebook.com/groups/15531933206

Medarrangörer

Bolidens Skidklubb

Här kan du läsa mer om Bolidens Skidklubb: https://www.facebook.com/Bolidensskidklubb/

Bolidens Skidklubb är klubben för dig som vill åka skidor och orientera. Orienteringen i Boliden startade 1941 som en sektion inom Bolidens Förening För Idrott BFFI. Idag så finns orientering som en del av Bolidens Skidklubb. Skidklubben uppstod också ur BFFI på 50- talet. 

I Boliden har anordnats Kurser och Naturpass för nybörjare och Motionsorientering för de mer avancerade.

Motionsorienteringar och Kartframställning är ett samarbete med andra klubbar i Skellefteå Kommun.

Burträsk Skidklubb

https://www.facebook.com/burtraskskidklubb/

Kågedalens Skidklubb

https://www.laget.se/KagedalensSK/

Rönnskärs Railcare IF

Rönnskär Railcare IF håller till i kustsamhället Skelleftehamn utanför Skellefteå. Våra aktiva spelar främst fotboll och innebandy. I dagsläget så har vi på fotbollssidan representationslag på både dam- och herrsidan. Innebandyn har än så länge representationslag på herrsidan men vi hoppas att inom något år även ha ett damlag. Vi har ett flertal ungdomslag på både tjej- och killsidan. Ungdomslagen arrangerar tillsammans Valborgs, Fotbollens dag, Skyltsöndag och Innebandyns dag vilka är uppskattade evenemang och vi är evigt tacksamma de företag som hjälper till och sponsrar.

Inom orienteringen är vi med och anordnar hittaut.

Fällfors byaråd


Kontakt

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss på skelleftea@hittaut.nu


Våra partners