Stjärnkampen

Nyheter

Om nyheterna

Nedan publiceras de senaste nyheterna om Stjärnkampen. Här tipsas bland annat om ambassadörernas uppdrag, vilka uppdrag lagen inte får missa samt hur lagen kan utmana varandra. Vill ditt lag dela med sig av någonting från er egen Stjärnkamp är ni välkomna att höra av er till oss!

Nyheter


Vinn en t-shirt!

6 september 2023 11:02

Ta chansen och vinn en träningströja till alla i laget.

Anmäl Stjärnkampenlag under hela hösten!

20 september 2022 18:30

Det registreras stjärnor från norr till söder i vårt avlånga land. Var med ni också! Det går fint att haka på och anmäla lag under hela hösten.

Stjärnkampensäsongen är i full gång!

13 september 2022 09:00

Den 1 september drog en ny säsong av Stjärnkampen igång! I nuläget är det 29 lag som samlar stjärnor! Det går fint att anmäla lag under hela hösten. På bilden ser vi FK Friskus-Varberg som genomfört uppdraget Skråkorridor. Omdömet från ungdomarna blev "Utmanande!"

Ny säsong av Stjärnkampen startar 1/9

2 augusti 2022 15:00

Snart är det dags för den tredje säsongen av Stjärnkampen! Alla träningsgrupper 13-16 år är välkomna att anmäla lag. Vi drar igång den 1 september och precis som tidigare säsonger är uppdragsbanken laddad till max med både gamla godingar och nya spännande utmaningar. Därtill har vi fem ambassadörer som väntar på att få utmana er i ett varsitt uppdrag.

Visa fler